Trainingen Testen Trajecten

Contact

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Tel 013-5435278
E-mail info@buroT3.nl

Wij zijn dagelijks telefonisch direct bereikbaar. Buiten kantoortijden treffen cliënten die ons bellen onze voicemail. Hierop staat het bericht dat wij niet telefonisch bereikbaar zijn op dat tijdstip en wanneer wij wel bereikbaar zijn. Tevens kunnen cliënten hier een bericht achterlaten. In geval van spoed adviseren wij u buiten kantoortijden contact op te nemen met uw huisarts. 

Waarneming

Indien één van de psychologen langdurig ziek of afwezig is, kan uw behandeling worden voortgezet door een collega binnen onze eigen praktijk of uit een van de psychologenpraktijken in de buurt. Hierover hebben we als praktijken onderling afspraken gemaakt. Dit zal alleen voorkomen in bovengenoemd uitzonderlijke geval.

Buro T3 (hoofdvestiging)

Willem II straat 38
5038 BG Tilburg

Toegankelijkheid: Let op. Hoewel Buro T3 aan de Willem II Straat beschikt over ruimtes op de begane grond, zijn ook deze alleen bereikbaar via een kleine trap. Bent u moeilijk ter been, geef dit dan aan aan uw behandelaar of tijdens uw aanmelding zodat hier rekening mee gehouden kan worden. 

Buro T3 ligt midden in het centrum van Tilburg op loopafstand van het centraal station. U kunt parkeren in de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Deze parkeergarage ligt eveneens op loopafstand van ons kantoor.

Openbaar vervoer:

Vanaf het centraal (bus) station steekt u de Spoorlaan over en slaat u linksaf en loopt verder op de Spoorlaan. U slaat bij Herberg/eterij Het Wapen van Tilburg rechtsaf de Willem II straat in. U vindt Buro T3 aan uw linker zijde, tegenover bioscoop Cinecitta.

Fiets/scooter:

Buro T3 bevindt zich midden in het centrum van Tilburg. Wanneer u uw fiets of scooter voor het pand plaatst loopt u het risico op diefstal. Wij raden u aan om gebruik te maken van de gratis bewaakte fietsenstalling in de Ijzerstraat.

 

Buro T3 (vestiging 2)

Bisschop Zwijssenstraat 37
5038 VA Tilburg

Toegankelijkheid: Deze locatie beschikt over een traplift.