Trainingen Testen Trajecten

Team

Hieronder vindt u een overzicht van ons team.

Anique de Beyn

Anique de Beyn (1968), praktijkhouder, studeerde af als psycholoog in de richtingen neuropsychologie en klinische psychologie. Inmiddels is zij Psychotherapeut, GZ psycholoog, Cognitief gedragstherapeut, Kinder- en jeugdpsycholoog NIP, schematherapeut en MBT therapeut. Als geboren duizendpoot heeft zij haar aandacht nooit op één functie tegelijk gericht. Als psycholoog begon zij haar carrière bij de afdeling preventie van de GGZ. Hier verzorgde zij trainingen voor de signalering van kindermishandeling. Daarnaast is zij 20 jaar werkzaam geweest bij de Kindertelefoon als leidinggevende, waar zij de trainers en vrijwilligers aanstuurde. Zij is de auteur van het boek ‘In gesprek met kinderen’ waarin de methodiek van De Kindertelefoon beschreven staat. In de functie van gedragsdeskundige is zij binnen de jeugdzorg op diverse afdelingen werkzaam geweest. Zij heeft gewerkt voor de afdeling preventie, ambulante zorg, crisiszorg en de jeugdreclassering. In deze functies was zij verantwoordelijk voor diagnostiek en de inhoudelijke lijn van de uitvoering van de hulpverleners. Daarnaast was zij als psycholoog werkzaam voor diverse praktijken waar zij kinderen, ouders en volwassenen behandelde en trainde in uiteenlopende cases. In 2008 richtte zij haar eigen Buro T3 op. Anique wordt door collega’s omschreven als een lieve, intelligente teamwerker die kritisch en erg deskundig is. Zij is daarnaast resultaatgericht, communicatief sterk en heeft een groot inlevingsvermogen.

Wendy van Disseldorp

Wendy van Disseldorp (1972) is Orthopedagoog  en in opleiding tot GZ psycholoog bij Buro T3. Wendy is haar carrière gestart binnen de hulpverlening. Hier werkte zij kort in de crisisopvang maar vond al snel haar passie in het vak van trainer. Als trainer / coach werkte zij bij de werkeenheid sociale vaardigheidstrainingen en bij De Kindertelefoon binnen Bureau Jeugdzorg. Naast het geven van trainingen hield zij zich bezig met het ontwerpen van trainingen en het coachen van trainers. In 2001 maakte zij de overstapt naar de commerciële sector waar zij  als trainer/opleider hogere management opleidingen gaf voor de kinderopvang en gezondheidszorg en incompany trainingen (veelal gericht op communicatie en teambuilding) verzorgde. Daarna heeft zij gewerkt voor een HR adviesbureau waar zij zich bezig hield met coaching, assessments en interim opdrachten binnen diverse organisatie, veelal gericht op strategisch opleidingsbeleid. In 2008 rondde zij een master train de trainer af en strategische coaching. Zij begon als trainer/coach bij Buro T3. In 2009 reïntegreerde zij, na een verkeersongeval, bij Buro T3 hulpverlening en volgde hiervoor de opleiding tot orthopedagoog aan de universiteit van Utrecht en inmiddels is ze in opleiding tot GZ psycholoog en cognitief gedragstherapeut.

Wendy wordt door collega’s omschreven als daadkrachtig, spontaan, creatief, humoristisch, communicatief en ondernemend.

Sanne Heijmans

Sanne Heijmans (1984) studeerde af als psycholoog in de richting klinische psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Haar afstudeerstage was bij de afdeling preventie van de GGZ in de regio Breda. Hier heeft zij zich met name gericht op behandeling en training van cliënten met angst- en stemmingsklachten. Daarnaast heeft zij onderzoek gedaan naar de behandeling van angststoornissen.
Voordat Sanne in 2013 gestart is met de opleiding tot GZ psycholoog, is zij werkzaam geweest op het Summa college als psycholoog. Hier behandelde zij studenten met uiteenlopende psychische problemen. Sanne studeerde in 2015 af als GZ psycholoog.

Binnen Buro T3 verricht Sanne met name diagnostiek en behandeling bij volwassenen.

Collega’s omschrijven Sanne als resultaatgericht, een harde werker, analytisch, deskundig en betrouwbaar. Sanne is contactueel sterk. Wat als eerste opvalt is haar stralende glimlach en haar vrolijke humeur.

Desiree van de Kandelaar

Desiree van Kandelaar, GZ psycholoog, studeerde Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit van Tilburg.
Na haar studie wilde Desiree eerst praktisch aan de slag met cliënten en koos voor een functie binnen Bureau Jeugdzorg als schoolmaatschappelijk werkster. Daarnaast werd zij parttime werkzaam als psycholoog binnen Buro T3. In deze periode heeft ze ontdekt dat het vak van psycholoog echt bij haar past. Inmiddels werkt ze volledig bij Buro T3 en heeft zij de opleiding tot GZ psycholoog voltooid.

Binnen Buro T3 richt zich op kinderen en volwassenen met uiteenlopende problematieken. Rouwverwerking, borderlineproblematiek en omgaan met depressie en angst, zijn klachten waar Desiree zich extra in heeft gespecialiseerd.

Collega’s omschrijven Desiree als een duizendpoot. Desiree is deskundig en betrokken bij haar cliënten. Desiree is creatief in haar aanpak en een doorzetter in haar behandelingen.

Simone Toncman

Simone Toncman (1981) studeerde in 2004 af aan de (toen nog) Katholieke Universiteit van Nijmegen, richting klinische psychologie. Als basispsycholoog en later psycholoog NIP deed zij op de eerste jaren meerdere plekken werkervaring op en  heeft ze veel gewerkt met mensen met angst-, depressieve en burn-out klachten. In die jaren heeft Simone ook cursussen EMDR en Mindfulness Based Cognitive Therapy gevolgd.

In 2012 heeft ze de registratie tot gezondheidszorgpsycholoog behaald. In de opleidingsperiode is ze  meer diagnostiek en behandeling gaan uitvoeren bij mensen met trauma- en persoonlijkheidsproblematiek. in 2015 studeerde zij af als psychotherapeut om mensen met complexere problematiek nog beter te kunnen behandelen. Ze werkt hierbij veel met cognitieve gedragstherapie, schematherapie en cliëntgerichte psychotherapie.

Collega’s omschrijven Simone als gestructureerd, zorgvuldig, betrokken, contactueel sterk en deskundig.

Hannelore Swinnen

Hannelore Swinnen (1981) studeerde af als kinder- en jeugdpsychiater te België en als volwassenpsychiater in Nederland (2014). Inmiddels werkt zij in verschillende praktijken in Nederland en met cliënten in een brede leeftijdsrange. Zij heeft een bijzondere interesse in zwangerschapspsychiatrie en jonge-kind psychiatrie, waarbij zij ook de opleiding tot Infant Mental Health Specialist volgde. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, de Dutch Association for Infant Mental Health en het Landelijk Kenniscentrum voor Zwangerschap en Psychiatrie.

Hannelore is een gemotiveerd en enthousiast persoon, die deskundigheid combineert met oprechte belangstelling voor haar cliënten en zorgvuldigheid in haar werk.

 

Kirsten Bakker

Kirsten Bakker (1990), GZ psycholoog (in opleiding),  studeerde tot 2013 kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit van Tilburg en tot 2016 de PABO. Direct na afronding van haar studie kwam zij werkervaring opdoen bij Buro T3 en werden haar onmiskenbare kwaliteiten als behandelaar en diagnosticus direct duidelijk. Kirsten is als freelance psycholoog altijd betrokken gebleven bij Buro T3 en heeft een periode daarnaast als ZZP-er gewerkt met kinderen en jongeren met specifieke leerproblemen. Sinds 2016 werkt ze fulltime bij ons en in 2018 is zij gestart met de opleiding tot GZ psycholoog Kinder en Jeugd.

Collega’s omschrijven Kirsten als rustig en betrokken, analytisch en kundig, vriendelijk, communicatief en professioneel.

Bahar Bakhshayeshgar

Bahar studeerde literatuurwetenschappen aan de universiteit van Teheran. Zij kwam samen met haar zoon in 1988 naar Nederland. Sinds 2011 is zij verbonden aan Buro T3 als secretaresse en heeft zij zich direct onmisbaar gemaakt. Zij is de spin in het web bij Buro T3.

Bahar is altijd vriendelijk, behulpzaam en flexibel en van alle ins en outs op de hoogte. U kunt bij haar terecht met al uw algemene vragen. Daarnaast verzorgt zij het voortraject van de aanmeldingen.

Om het makkelijk te maken mag u haar gewoon Bahar noemen en die moeilijke achternaam vergeten. Zij is dan ook via de mail te bereiken op bahar@buroT3.nl.

Mark van Oirschot

Mark van Oirschot (1983) is werkzaam als praktijkmanager binnen de ambulante GGZ en werkt als praktijkmanager en productontwikkelaar voor het Eerstelijns ServicePunt BV, van waaruit hij gedetacheerd is bij Buro T3.

Sietske Schudde

Sietske Schudde ( 1977)  is creatief therapeut en psycholoog en vanaf januari 2019 in opleiding tot GZ psycholoog.  Zij heeft jarenlang gewerkt binnen de jeugdzorg met ouders en kinderen als maatschappelijk werkster en als creatief therapeut. Sietske heeft haar carrière een wending gegeven door psychologie te gaan studeren aan de open universiteit. Zij kwam haar klinische stage lopen bij Buro t3 en is daarna niet meer vertrokken. Sietske werkt vanaf 2015 binnen Buro T3 op het gebied van diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen.
Sietske wordt door collega’s omschreven als een rustige, weloverwogen, slimme, kundige en gezellige collega.