Trainingen Testen Trajecten

Anique de Beyn

Anique de Beyn (1968), praktijkhouder, studeerde af als psycholoog in de richtingen neuropsychologie en klinische psychologie. Inmiddels is zij Psychotherapeut, GZ psycholoog, Cognitief gedragstherapeut, Kinder- en jeugdpsycholoog NIP, schematherapeut en MBT therapeut. Als geboren duizendpoot heeft zij haar aandacht nooit op één functie tegelijk gericht. Als psycholoog begon zij haar carrière bij de afdeling preventie van de GGZ. Hier verzorgde zij trainingen voor de signalering van kindermishandeling.

Daarnaast is zij 20 jaar werkzaam geweest bij de Kindertelefoon als leidinggevende, waar zij de trainers en vrijwilligers aanstuurde. Zij is de auteur van het boek ‘In gesprek met kinderen’ waarin de methodiek van De Kindertelefoon beschreven staat. In de functie van gedragsdeskundige is zij binnen de jeugdzorg op diverse afdelingen werkzaam geweest. Zij heeft gewerkt voor de afdeling preventie, ambulante zorg, crisiszorg en de jeugdreclassering. In deze functies was zij verantwoordelijk voor diagnostiek en de inhoudelijke lijn van de uitvoering van de hulpverleners. Daarnaast was zij als psycholoog werkzaam voor diverse praktijken waar zij kinderen, ouders en volwassenen behandelde en trainde in uiteenlopende cases. In 2008 richtte zij haar eigen Buro T3 op.

Anique wordt door collega’s omschreven als een lieve, intelligente teamwerker die kritisch en erg deskundig is. Zij is daarnaast resultaatgericht, communicatief sterk en heeft een groot inlevingsvermogen.